Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Tecno p3

#1

Hello,my tecno p3 camera is not working and is reading 0.0 after reseting it to revovery mode. Please help

Sent from my TECNO H5 using Hovatek mobile


Reply
#2
(08-01-2015, 10:18 PM)jospah prezz Wrote: Hello,my tecno p3 camera is not working and is reading 0.0 after reseting it to revovery mode. Please help

Sent from my TECNO H5 using Hovatek mobile

supply a gmail address
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#3
josparprezzz@gmail.com

Sent from my TECNO H5 using Hovatek mobile
Reply
#4
(08-01-2015, 10:18 PM)jospah prezz Wrote: Hello,my tecno p3 camera is not working and is reading 0.0 after reseting it to revovery mode. Please help

Sent from my TECNO H5 using Hovatek mobile

which buttons and in which order did you use to boot into recovery mode ?

Sent from my itel it1452 using Hovatek mobile
Reply
#5
(08-03-2015, 08:27 AM)jospah prezz Wrote: josparprezzz@gmail.com

Sent from my TECNO H5 using Hovatek mobile

have you tried using a third party camera application?

Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#6
Havent yet got anything in my mail

Sent from my TECNO H5 using Hovatek mobile
Reply
#7
(08-03-2015, 08:27 AM)jospah prezz Wrote: josparprezzz@gmail.com

Sent from my TECNO H5 using Hovatek mobile

granted! download @ https://forum.hovatek.com/thread-311.html and flash system.img using AIO flasher @ https://forum.hovatek.com/thread-1251.html
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)