Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[Please help] TECNO M3 SCREEN WHITE OUT AFTER FLASHING USING SP SLASHTOOLS

#11

Sir... still the Same after flashing it with the TECNO OLD M3.stock rom u grant me....must be the new....I couldn't identify it Co's is one of my schoolmate own... just trying to help.... sir help me with THE NEW TECNO M3

Sent from my Infinix-X551 using Hovatek mobile


Reply
#12
I will be grateful sir God Bless You more

Sent from my Infinix-X551 using Hovatek mobile
Reply
#13
(08-15-2015, 06:53 PM)dolapoiano Wrote: Sir... still the Same after flashing it with the TECNO OLD  M3.stock rom u grant me....must be the new....I couldn't identify it Co's is one of my schoolmate own... just trying to help.... sir help me with THE NEW TECNO M3

Sent from my Infinix-X551 using Hovatek mobile

granted!
let me know how it goes
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#14
Thanks sir

Sent from my Infinix-X551 using Hovatek mobile
Reply
#15
(08-16-2015, 06:03 AM)hovatek Wrote:
(08-15-2015, 06:53 PM)dolapoiano Wrote: Sir... still the Same after flashing it with the TECNO OLD  M3.stock rom u grant me....must be the new....I couldn't identify it Co's is one of my schoolmate own... just trying to help.... sir help me with THE NEW TECNO M3

Sent from my Infinix-X551 using Hovatek mobile

granted!
let me know how it goes

THANKS ALOT SIR NOW THE PHONE IS BACK



FIRST IT STOP SHOWING THE BLANK WHITE OUT MUST BE BECAUSE OF WRONG STOCK ROM I FIRST USED
THEN AFTER FLASHING IT WITH THE ONE U GAVE ME IT START BOOTING AND STILL GOT STUCK IN THE TECNO IMAGE ,,,,,
AFTER THEN I FLASH A CWM RECOVERY USING SP FLASHTOOLS AND THEN USE IT TO WIPE CACHE AND DATA/FACTORY RESET

THEN IT BOOT BACK TO NORMAL

ALL THANKS TO YOU SIR ...REALLY APPRECIATE YOU ALOT


Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)