Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Infınıx Zero 16gb Problem

#11

(08-10-2015, 08:07 PM)oprah007 Wrote: Please help me revive my phone. Its completely dead after I did factory reset in recovery mode. Its showing no sign of life. Awaiting your help. Thanks.
My gmail is [email protected]

create a new thread for this to avoid a mixup


Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#12
(08-11-2015, 11:05 AM)hovatek Wrote:
(08-10-2015, 08:07 PM)oprah007 Wrote: Please help me revive my phone. Its completely dead after I did factory reset in recovery mode. Its showing no sign of life. Awaiting your help. Thanks.
My gmail is [email protected]

create a new thread for this to avoid a mixup

But this is my thread. I created it for my Infinix zero 16gb. It was initially half dead with a green light after running Antutu Benchmark, I was able to boot into recovery where I Reset to factory mode. It worked for some hours den started hanging and d wifi and bluetooth started malfunctioning. I wrote it here and you said I should reset to factory mode in recovery which I did. But instead of the phone to boot, it went dead. Not charging, PC not detecting, No sign of life since then. If there is any help you can render pls do. Or do I still need to create another thread for this?
Reply
#13
(This post was last modified: 08-11-2015, 03:05 PM by hovatek. )
(08-11-2015, 11:58 AM)oprah007 Wrote: But this is my thread. I created it for my Infinix zero 16gb. It was initially half dead with a green light after running Antutu Benchmark, I was able to boot into recovery where I Reset to factory mode. It worked for some hours den started hanging and d wifi and bluetooth started malfunctioning. I wrote it here and you said I should reset to factory mode in recovery which I did. But instead of the phone to boot, it went dead. Not charging, PC not detecting, No sign of life since then. If there is any help you can render pls do. Or do I still need to create another thread for this?

i know its your thread but we're dealing with two different issues now and they belong in separate threads to avoid a mixup for others who might come across this thread
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)