Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Bricked Tecno M3 / DRAM ERROR 4032 with spflashtool / Need stock ROM

#11

(08-13-2015, 08:53 PM)coderXO Wrote: unfortunately this also did not work.

got the same error.

Any ideas?

3 possibilities:

1. its a cloned M3
2. its an M3 4.2 new OS
3. its an M3 4.4

which do you think it most likely is?


Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#12
(08-14-2015, 04:52 PM)hovatek Wrote:
(08-13-2015, 08:53 PM)coderXO Wrote: unfortunately this also did not work.

got the same error.

Any ideas?

3 possibilities:

1. its a cloned M3
2. its an M3 4.2 new OS
3. its an M3 4.4

which do you think it most likely is?
Reply
#13
Having a feeling its 1: a cloned m3


If you can provide permission to the two other ROMs so I can try them before I throw the thing in the trash.
Reply
#14
(08-15-2015, 07:52 AM)coderXO Wrote: Having a feeling its 1: a cloned m3


If you can provide permission to the two other ROMs so I can try them before I throw the thing in the trash.

granted for M3 4.2 New OS.
try that and lets know how it goes.
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#15
So this ROM loaded OK with the "Download Only" option.

All others produced errors.

After this, the phone was able to turn on but it would get stuck on the TECNO logo.

I googled for stuck on TECNO logo and found some posts on this forum.




I then tried booted to Recovery (Vol up +  Power) and then wipe data/ factory reset.

Got a "mount / data error"

I googled for that and found this thread
https://forum.hovatek.com/thread-580.html

I flashed again with "Recovery" and "Android" only checked.

Still got the error.

I now did Vol down + Power on the phone.

It showed Chinese menu.

I chose the option with EMMC.

Phone did something and then rebooted itself.


KABOOM!!!!

It rebooted and loaded, and then showed the TECNO device setup.

Thanks Hovatek for this forum and the help you are providing through.

May God reward bountifully for your efforts in Jesus name.

Thanks.

Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)