Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Google Play store in my TECNO A7 refuse to open

#1
(This post was last modified: 08-16-2015, 05:14 PM by ikbright4real. Edit Reason: Typographical error )

Please I need help. The google play store in my tecno A7 has stopped working. Each time I try to open it, it will request that I log in, and when I log in the response I get is - can't establishe a reliable connection to server. 
This problem started when I downloaded used an app that helps you to upgrade other apps to premium for free 

And since then I've followed all the troubleshooting procedures to no avail. Please help me out


Reply
#2
(08-16-2015, 01:05 PM)ikbright4real Wrote: Please I need help. The google play store in my tecno A7 has stopped working. Each time I try to open it, it will request that I log in, and when I log in the response I get is - can't establishe a reliable connection to server. 
This problem started when I downloaded used an app that helps you to upgrade other apps to premium for free 

And since then I've followed all the troubleshooting procedures to no avail. Please help me out

follow the guide @ https://forum.hovatek.com/thread-164.html
Reply
#3
I want to say a very big thanks to the hovatek team for their prompt response to my problem. I followed one of the tutorials I saw on the forum and it helped me a lot. The problem is resolved. The google play store on my phone is up and running. Am so happy.
Reply
#4
I want to add that the tutorials I used was same as the guide recommended for me above.
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)