Hi, Guest! Login / Register
Giveaway: Free Hovatek T-shirts, Hoodies & Cufflinks.. I WANT ONE! (Nov 25, 2017)
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[Please help] Phone (R7) won't boot after force start due to hanging

#1
Bug 

Recently my phone hangs after every two to three days reason unknown and I only get it back through resetting from recovery (CWM). At a point reset stopped working and I have to reflash a ROM to get the phone working but today trying to both didn't help and trying to flash a ROM show this error:

symlink: some symlinks failed
E:Error in /sdcard/Tecno_R7_CM11.zip (ROM name)
(Status 7)
Installation aborted.


I've tried all I could inclusing trying different ROM all to no avail but what I haven't tried is the Stock ROM.

Kindly assist on what to do please.

Phone Model is Tecno R7 and was running on CM11 ROM, I started noticing the problem when I started using Titanium Backup to schedule backups. My guess is during the scheduled backup is when the phone freezes.

Thank you


Reply
#2
(08-17-2015, 03:08 PM)ekebo.etuk Wrote: Recently my phone hangs after every two to three days reason unknown and I only get it back through resetting from recovery (CWM). At a point reset stopped working and I have to reflash a ROM to get the phone working but today trying to both didn't help and trying to flash a ROM show this error:

symlink: some symlinks failed
E:Error in /sdcard/Tecno_R7_CM11.zip (ROM name)
(Status 7)
Installation aborted.


I've tried all I could inclusing trying different ROM all to no avail but what I haven't tried is the Stock ROM.

Kindly assist on what to do please.

Phone Model is Tecno R7 and was running on CM11 ROM, I started noticing the problem when I started using Titanium Backup to schedule backups. My guess is during the scheduled backup is when the phone freezes.

Thank you

supply a gmail address
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#3
(This post was last modified: 08-18-2015, 05:59 AM by ekebo.etuk. )
I finally pushed the phone to start (lol). I reflashed stock system.img and recovery.img using SP flash tools. It happened that I got the file source after creating this thread and waiting for authorization.

Thank you
([email protected])
Reply
#4
(08-18-2015, 05:29 AM)ekebo.etuk Wrote: I finally pushed the phone to start (lol). I reflashed stock system.img and recovery.img using SP flash tools. It happened that I got the file source after creating this thread and waiting for authorization.

Thank you
([email protected])

excellent.
sorry my reply came late, we were running some major system upgrades all through the weekend and into Monday
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)