Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[Please help] iPhone 5 fail to activate

#1

I have an iPhone 5 that fail to activate after restore. What I noticed was that it won't detect network upon sim card install, it will just keep on showing searching and when the sim card is removed it'll still show searching (instead of no sim). I tried accessing it with iTools and saw that the IMEI is gone(I think that's the cause). I tried activating it with both WiFi and iTunes, no luck and I've tried restoring it too, the problem persist.
 Pls help and thanks in anticipation.


Reply
#2
(This post was last modified: 08-22-2015, 11:12 AM by hovatek. )
(08-22-2015, 08:04 AM)Emmarhx Wrote: I have an iPhone 5 that fail to activate after restore. What I noticed was that it won't detect network upon sim card install, it will just keep on showing searching and when the sim card is removed it'll still show searching (instead of no sim). I tried accessing it with iTools and saw that the IMEI is gone(I think that's the cause). I tried activating it with both WiFi and iTunes, no luck and I've tried restoring it too, the problem persist.
 Pls help and thanks in anticipation.

thats serious.
Try installing the IPSW 8.3 and above files to the phone and see if Baseband and IMEI return.
if it fails then you'll need to replace the baseband chip
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#3
(08-22-2015, 11:05 AM)hovatek Wrote:
(08-22-2015, 08:04 AM)Emmarhx Wrote: I have an iPhone 5 that fail to activate after restore. What I noticed was that it won't detect network upon sim card install, it will just keep on showing searching and when the sim card is removed it'll still show searching (instead of no sim). I tried accessing it with iTools and saw that the IMEI is gone(I think that's the cause). I tried activating it with both WiFi and iTunes, no luck and I've tried restoring it too, the problem persist.
 Pls help and thanks in anticipation.

thats serious.
Try installing the IPSW 8.3 and above files to the phone and see if Baseband and IMEI return.
if it fails then you'll need to replace the baseband chip
I've restored iOS 8.4 on it this morning, it's still the same. Guess I need to replace d baseband chip, can you pls upload a picture showing d baseband chip location on d board. Thanks
Reply
#4
(This post was last modified: 08-22-2015, 11:48 AM by hovatek. )
(08-22-2015, 11:20 AM)Emmarhx Wrote: I've restored iOS 8.4 on it this morning, it's still the same. Guess I need to replace d baseband chip, can you pls upload a picture showing d baseband chip location on d board. Thanks

[Image: $_57.JPG]
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)