Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

infinix zero prob

#1

my infinix zero gat permanently brick (no powering up) bt its been detect by my system that a device is connected. i did back up a frnd rom wit mtk driod tools bt its not flashing through sp flash, it only load the red and nothing else and bring upa notification. i downloaded the j609 baseband stuff but still the same(notification). pls help. less i forget tried downloading the j608 but seems like the link is corrupted or mayb a permission is still needed


Reply
#2
(08-23-2015, 11:21 AM)mcvicayo Wrote: my infinix zero gat permanently brick (no powering up) bt its been detect by my system that a device is connected. i did back up a frnd rom wit mtk driod tools bt its not flashing through sp flash, it only load the red and nothing else and bring upa notification. i downloaded the j609 baseband stuff but still the same(notification). pls help. less i forget tried downloading the j608 but seems like the link is corrupted or mayb a permission is still needed

1. whats the exact error code you get when flashing?
2. is yours the 8 or 16 GB version?
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:

Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)

Request for Private Support
* Install the Hovatek Forum app
* Listen to H-Tech Radio
* Helpline: +2348021840309
* Email: technical@hovatek.com
* Skype: Hovatek
Reply
#3
actually cant say if its 8gb or 16gb cuz it not actually for me, it belongs to a frnd just trying to help him out. but will be glad if u can just send me solution for the two (8/16gb).
thanks
Reply
#4
(08-24-2015, 03:41 AM)mcvicayo Wrote: actually cant say if its 8gb or 16gb cuz it not actually for me, it belongs to a frnd just trying to help him out. but will be glad if u can just send me solution for the two (8/16gb).
thanks

1. what's the exact error you got during flashing?
2. supply a gmail address
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:

Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)

Request for Private Support
* Install the Hovatek Forum app
* Listen to H-Tech Radio
* Helpline: +2348021840309
* Email: technical@hovatek.com
* Skype: Hovatek
Reply
#5
(08-23-2015, 11:21 AM)mcvicayo Wrote: my infinix zero gat permanently brick (no powering up) bt its been detect by my system that a device is connected. i did back up a frnd rom wit mtk driod tools bt its not flashing through sp flash, it only load the red and nothing else and bring upa notification. i downloaded the j609 baseband stuff but still the same(notification). pls help. less i forget tried downloading the j608 but seems like the link is corrupted or mayb a permission is still needed

(08-24-2015, 11:10 AM)hovatek Wrote:
(08-24-2015, 03:41 AM)mcvicayo Wrote: actually cant say if its 8gb or 16gb cuz it not actually for me, it belongs to a frnd just trying to help him out. but will be glad if u can just send me solution for the two (8/16gb).
thanks

1. what's the exact error you got during flashing?
2. supply a gmail address

gat it on now with one stock rom like dat but after flashing with sp flash tools the phone only stop at the infinix bootscreen at starts again.

shegzei@gmail.com
Reply
#6
(This post was last modified: 08-26-2015, 04:01 PM by hovatek. )
(08-26-2015, 02:05 PM)mcvicayo Wrote: gat it on now with one stock rom like dat but after flashing with sp flash tools the phone only stop at the infinix bootscreen at starts again.

shegzei@gmail.com

do a factory reset in recovery mode
let me know if that doesnt work
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:

Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)

Request for Private Support
* Install the Hovatek Forum app
* Listen to H-Tech Radio
* Helpline: +2348021840309
* Email: technical@hovatek.com
* Skype: Hovatek
Reply
#7
the prob is that is not booting to recovery and anytime i try flashing a cwm revovery it keeps on telling me that PMT has been changed and that it must be downloaded
Reply
#8
(08-27-2015, 05:55 AM)mcvicayo Wrote: the prob is that is not booting to recovery and anytime i try flashing a cwm revovery it keeps on telling me that PMT has been changed and that it must be downloaded

is the phone able to boot to home screen?
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:

Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)

Request for Private Support
* Install the Hovatek Forum app
* Listen to H-Tech Radio
* Helpline: +2348021840309
* Email: technical@hovatek.com
* Skype: Hovatek
Reply
#9
It finally boot into recovery and after factory reset the gone now work perfectly.... sir pls can u get a custom ROM for techno f7 mt6577
Reply
#10
(08-30-2015, 12:45 PM)mcvicayo Wrote: It finally boot into recovery and after factory reset the gone now work perfectly.... sir pls can u get a custom ROM for techno f7 mt6577

post this @ https://forum.hovatek.com/forum-39.html
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:

Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)

Request for Private Support
* Install the Hovatek Forum app
* Listen to H-Tech Radio
* Helpline: +2348021840309
* Email: technical@hovatek.com
* Skype: Hovatek
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)