Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[Please help] Tecno m5 stuck on tecno logo

#31

(08-31-2015, 11:17 PM)leodaves Wrote: I extract the zip n rar files and the rom too but i have problem with the sp flash tool after extracting the zip file, i tried to run it, it says "This application has failed to start because the application configuration is incorrect. Reinstalling the application may fix this problem" I tried reinstalling it but still the same. Help pls. i used window xp proffessional 2000.

use Windows 7


Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#32
(09-01-2015, 12:31 PM)hovatek Wrote:
(08-31-2015, 11:17 PM)leodaves Wrote: I extract the zip n rar files and the rom too but i have problem with the sp flash tool after extracting the zip file, i tried to run it, it says "This application has failed to start because the application configuration is incorrect. Reinstalling the application may fix this problem" I tried reinstalling it but still the same. Help pls. i used window xp proffessional 2000.

use Windows 7

Alright, it will take me time b4 i get that though. I'll get back to you in a jiffy
Reply
#33
(09-01-2015, 12:31 PM)hovatek Wrote:
(08-31-2015, 11:17 PM)leodaves Wrote: I extract the zip n rar files and the rom too but i have problem with the sp flash tool after extracting the zip file, i tried to run it, it says "This application has failed to start because the application configuration is incorrect. Reinstalling the application may fix this problem" I tried reinstalling it but still the same. Help pls. i used window xp proffessional 2000.

use Windows 7
Reply
#34
(09-01-2015, 12:31 PM)hovatek Wrote:
(08-31-2015, 11:17 PM)leodaves Wrote: I extract the zip n rar files and the rom too but i have problem with the sp flash tool after extracting the zip file, i tried to run it, it says "This application has failed to start because the application configuration is incorrect. Reinstalling the application may fix this problem" I tried reinstalling it but still the same. Help pls. i used window xp proffessional 2000.

use Windows 7

Alright, it will take me time b4 i get that though. I'll get back to you in a jiffy
Reply
#35
Thank you hovatek. I couldn't get the window 7 but I took the phone to Tecno office and they took it to Carl care at Lagos to repair and the phone is now up and running. Thanks a lot I'm very grateful and besides you've taught me a lot too.
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)