Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

No sond on some custom roms

#11

(09-15-2015, 11:18 AM)agad Wrote: I did as requested but no success...phone boots to logo only...flashed the lollipop system.img file it booted well, still with same problem each time i replace system/lib/libcustom_nvram.so file (phone stops at boot logo just displaying "infinix" and goes no further).

When I flashed with September 10 lollipop update yesterday, same problem persist. Sounds is faint (not clear) when on a call.

Please what do i do now?

Thanks.

revert to Kitkat and check if the sound works fine again

Sent from my itel it1452 using Hovatek mobile


Reply
#12
(09-15-2015, 02:24 PM)satin Wrote:
(09-15-2015, 11:18 AM)agad Wrote: I did as requested but no success...phone boots to logo only...flashed the lollipop system.img file it booted well, still with same problem each time i replace system/lib/libcustom_nvram.so file (phone stops at boot logo just displaying "infinix" and goes no further).

When I flashed with September 10 lollipop update yesterday, same problem persist. Sounds is faint (not clear) when on a call.

Please what do i do now?

Thanks.

revert to Kitkat and check if the sound works fine again

Sent from my itel it1452 using Hovatek mobile

Sure it does work every time I revert with the stock rom... Perfectly.  Thanks
Reply
#13
(09-15-2015, 02:31 PM)agad Wrote: Sure it does work every time I revert with the stock rom... Perfectly.  Thanks

then replace only the files that don't cause your phone to get stuck at logo

Sent from my itel it1452 using Hovatek mobile
Reply
#14
(09-15-2015, 03:39 PM)satin Wrote:
(09-15-2015, 02:31 PM)agad Wrote: Sure it does work every time I revert with the stock rom... Perfectly.  Thanks

then replace only the files that don't cause your phone to get stuck at logo

Sent from my itel it1452 using Hovatek mobile

That's what I did first...it didn't work...i proceeded to replace the second file...got stuck at logo...
Reply
#15
(09-15-2015, 03:52 PM)agad Wrote: That's what I did first...it didn't work...i proceeded to replace the second file...got stuck at logo...

do you have this same issue with all custom ROMs

Sent from my itel it1452 using Hovatek mobile
Reply
#16
(09-15-2015, 05:14 PM)satin Wrote:
(09-15-2015, 03:52 PM)agad Wrote: That's what I did first...it didn't work...i proceeded to replace the second file...got stuck at logo...

do you have this same issue with all custom ROMs

Sent from my itel it1452 using Hovatek mobile

No...even, have worked with material v4 and no problem
Reply
#17
(09-15-2015, 09:32 PM)agad Wrote: No...even, have worked with material v4 and no problem

you'll have to contact the ROM's dev. maybe there's a patch for this

Sent from my itel it1452 using Hovatek mobile
Reply
#18
(09-16-2015, 10:36 AM)satin Wrote:
(09-15-2015, 09:32 PM)agad Wrote: No...even, have worked with material v4 and no problem

you'll have to contact the ROM's dev. maybe there's a patch for this

Sent from my itel it1452 using Hovatek mobile

Yea... did that yesterday... Thanks for your selfless concern...
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)