Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[Please help] Pls can i restore tecno p3 cwm recovery backup on my tecno m3

#11

(09-15-2015, 05:23 AM)francisappoh23 Wrote: pls my tecno m3 phone cant be detected by my laptop in sp flaashtool...is it bcos i hav formatted sytem apps,data,cache in cwm recovery mode so there is nothing in the phone or what...pls what should i do?

did you install VCOM drivers as the guide instructed?


Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#12
Besides,thanks for the mtk backup...am highly appreciated
Reply
#13
(09-15-2015, 02:00 PM)francisappoh23 Wrote: Besides,thanks for the mtk backup...am highly appreciated

did you install VCOM drivers using https://forum.hovatek.com/thread-440.html ?
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#14
Yes i did exactly wat it said. but my laptop couldn't detect my tecno m3...pls hlp
Reply
#15
I followed de steps pricisely to manually install de drivers but my laptop couldnt detect de phone...even I hav installed de drivers of a working tecno m3 but still my laptop is not detecting my m3...it says "de drivers of dis device was not successfully installed".pls wat shld I do?
Reply
#16
(09-20-2015, 06:46 PM)francisappoh23 Wrote: I followed de steps pricisely to manually install de drivers but my laptop couldnt detect de phone...even I hav installed de drivers of a working tecno m3 but still my laptop is not detecting my m3...it says "de drivers of dis device was not successfully installed".pls wat shld I do?

try another PC (preferably a Windows 7 PC)
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)