Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

sp flash tool error

#31

CUBOT GT95


Reply
#32
Any process? Try and install pdanet and see whether it will work. What version of spflashtool are you using? 
Reply
#33
(10-29-2014, 05:01 AM)4jean Wrote: CUBOT GT95

Please, create a new thread for this by clicking. http://forum.hovatek.com/newthread.php?fid=4 to avoid confusion for the original thread owner whose issue hasn't been resolved
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#34
(10-29-2014, 05:47 AM)emmaachile Wrote: Any process? Try and install pdanet and see whether it will work. What version of spflashtool are you using? 

thumbs up for the good work!
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#35
Am still here, with my unsolved problem...

Reply
#36
(10-31-2014, 01:17 AM)abiola357 Wrote: Am still here, with my unsolved problem...

you we're supposed to backup a working phone of the same model using MTK droid tools version 2.5.3 . you're yet to give us a feedback on that
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#37
(This post was last modified: 10-31-2014, 10:45 PM by abiola357. )
I tried booting the tablet then it came out with the error ! Decryption fail,booting Error!!!!!! As the image displays. Wen I try charging it it displayed the same thing
Wen I flashed the boot.img ,recovery.img and preloader.bin alone
Is still d same
: But wen was working b4 it displays two screen with mediatex
But now it is just mediatek
The. D second one is mediatek with loading at d top
B4 it displays d boot amination
But now it only display the first mediatek: If I hold power+vol up booting it usually display the two mediatek screen b4 entering recovery
Reply
#38
(10-31-2014, 10:37 PM)abiola357 Wrote: I tried booting the tablet then it came out with the error ! Decryption fail,booting Error!!!!!! As the image displays. Wen I try charging it it displayed the same thing
Wen I flashed the boot.img ,recovery.img and preloader.bin alone
Is still d same
: But wen was working b4 it displays two screen with mediatex
But now it is just mediatek
The. D second one is mediatek with loading at d top
B4 it displays d boot amination
But now it only display the first mediatek: If I hold power+vol up booting it usually display the two mediatek screen b4 entering recovery

this is rather confusing. I understand the are two bricked phones with you. which are you referring to?
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#39
         hova Wrote:
abiola357 Wrote:I tried booting the tablet then it came out with the error ! Decryption fail,booting Error!!!!!! As the image displays. Wen I try charging it it displayed the same thing
Wen I flashed the boot.img ,recovery.img and preloader.bin alone
Is still d same
: But wen was working b4 it displays two screen with mediatex
But now it is just mediatek
The. D second one is mediatek with loading at d top
B4 it displays d boot amination
But now it only display the first mediatek: If I hold power+vol up booting it usually display the two mediatek screen b4 entering recovery

this is rather confusing.  I understand the are two bricked phones with you. which are you referring to?
the second tablet is now working ,we did the back up with mtkdroid tool 2.5.3 as you said but after flashing the non working tablet it say decryption fail ,boot error!!!!!!!!!!as show in the picz even wen it charging it still say the same thing

Attached Files
.jpg   IMG-20141101-00193.jpg (Size: 105.28 KB / Downloads: 2)
.jpg   Ogbomosho-20141031-00190.jpg (Size: 41.96 KB / Downloads: 1)
.jpg   Ogbomosho-20141031-00191.jpg (Size: 125.12 KB / Downloads: 1)
.jpg   Ogbomosho-20141101-00192.jpg (Size: 204.15 KB / Downloads: 2)
Reply
#40
padyt00 Wrote:the second tablet is now working ,we did the back up with mtkdroid tool 2.5.3 as you said but after flashing the non working tablet it say decryption fail ,boot error!!!!!!!!!!as show in the picz even wen it charging it still say the same thing

1. Give a complete list of the files in the MTK backup you flashed?
2. Which files exactly did you flash?
3. What version of Sp flash tool did you use?
4. Does the tablet have an SD card slot?
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply










Users browsing this thread:
2 Guest(s)