Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

sp flash tool error

#71

(11-08-2014, 06:43 AM)padyt007 Wrote: We have even formatted the whole flash

and you flashed all except usrdata?


Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#72
hovatek Wrote:
padyt007 Wrote:We have even formatted the whole flash

and you flashed all except usrdata?
yes we did it without user data
Reply
#73
Can we try another fone (mt6572 hardware) boot.img and uboot.bin with it?
Reply
#74
(This post was last modified: 11-08-2014, 03:47 PM by hovatek. )
(11-08-2014, 03:43 PM)abiola357 Wrote: Can we try another fone (mt6572 hardware) boot.img and uboot.bin with it?

will only make things worse. format once more and flash one file at a time. try booting after flashing each file. let's know at what point you get that error
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#75
It seems that either boot.img or uboot.bin has been encrypted... Do u know how to decrypt?

Reply
#76
(11-08-2014, 04:24 PM)abiola357 Wrote: It seems that either boot.img or uboot.bin has been encrypted... Do u know how to decrypt?

are you certain you get that error when you flash either of these files? please, perform the above test so we know what file gives that error once flashed
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#77
hovatek Wrote:
abiola357 Wrote:It seems that either boot.img or uboot.bin has been encrypted... Do u know how to decrypt?

are you certain you get that error when you flash either of these files? please, perform the above test so we know what file gives that error once flashed

I flashed all file one after the order as you said we should ! Preloader
Then mbr then ebr1 then uboot
But displayed decrypt failed at boot .img
Reply
#78
padyt007 Wrote:I flashed all file one after the order as you said we should ! Preloader
Then mbr then ebr1 then uboot
But displayed decrypt failed at boot .img

1. upload your boot.img to dropbox and lets have the download link. The error might not be from boot.img but its worth taking a look at
2. Format again and flash only preloader.bin, boot.img and recovery.img . lets know if you still get the error
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#79
hovatek Wrote:
padyt007 Wrote:I flashed all file one after the order as you said we should ! Preloader
Then mbr then ebr1 then uboot
But displayed decrypt failed at boot .img

1. upload your boot.img to dropbox and lets have the download link. The error might not be from boot.img but its worth taking a look at
2. Format again and flash only preloader.bin, boot.img and recovery.img . lets know if you still get the error

https://www.dropbox.com/s/2x63kn6qsu2yevt/boot.img?dl=0 !! When I. Flashed the preloader ,the boot and recovery! It not oning at all till I flash the uboot.bin
Reply
#80
padyt007 Wrote:
hovatek Wrote:
padyt007 Wrote:I flashed all file one after the order as you said we should ! Preloader
Then mbr then ebr1 then uboot
But displayed decrypt failed at boot .img

1. upload your boot.img to dropbox and lets have the download link. The error might not be from boot.img but its worth taking a look at
2. Format again and flash only preloader.bin, boot.img and recovery.img . lets know if you still get the error

https://www.dropbox.com/s/2x63kn6qsu2yevt/boot.img?dl=0 !! When I. Flashed the preloader ,the boot and recovery! It not oning at all till I flash the uboot.bin

And still decrypt failed error
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)