Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Any help on this.....

#1

When I try to flash tecno m3 using sp flash tools I keep receiving BROM ERROR
can you help plz?
I use sp flashtool version 5.15
I haven't try other version could the cause the problem?

Sent from my E3 using Hovatek mobile


Reply
#2
(This post was last modified: 09-10-2015, 06:52 AM by hovatek. )
(09-09-2015, 06:50 PM)billa90 Wrote: When I try to flash tecno m3 using sp flash tools I keep receiving BROM ERROR
can you help plz?
I use sp flashtool version 5.15
I haven't try other version could the cause the problem?

Sent from my E3 using Hovatek mobile

1. how did you get the files you're trying to use
2. whats the exact BROM error code and the hint at the bottom?
Reply
#3
I collect the file from a friend of mine
S_dl_read_pt_fail(5073) this what it bring
And the hint bring me a link

Sent from my E3 using Hovatek mobile
Reply
#4
Nw BROM ERROR:?? (8)

Sent from my E3 using Hovatek mobile
Reply
#5

.jpg   uploadfromtaptalk1441868052823.jpg (Size: 73.93 KB / Downloads: 7) here is the screenshot

Sent from my E3 using Tapatalk
Reply
#6
(09-10-2015, 07:17 AM)billa90 Wrote: I collect the file from a friend of mine
S_dl_read_pt_fail(5073) this what it bring
And the hint bring me a link

Sent from my E3 using Hovatek mobile

download SP flash tool from a different source.
how did the phone get bricked in the first place?
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)