Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

My Tecno M7 is hanging just stock in tecno logo.

#11
(This post was last modified: 11-02-2014, 08:48 AM by daramolaboy. )

hello good morning pls, i suggest i gat to get a new OS or rom for tecno M7 to come up becos is just showing blank screen after going tru all those process...


Reply
#12
(This post was last modified: 11-02-2014, 11:19 AM by hovatek. )
daramolaboy Wrote:hello good morning pls, i suggest i gat to get a new OS or rom for tecno M7 to come up becos is just showing blank screen after going tru all those process...

please, go through the process you followed and the outcome..... in detail please. This will help diagnose where the problem could be coming from
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#13
i tried thesame process all over but still showing blank screen after the tecno logo,but i did a backup for my users file...
Reply
#14
(11-02-2014, 11:36 AM)daramolaboy Wrote: i tried thesame process all over but still showing blank screen after the tecno logo,but i did a backup for my users file...

Ok. can you boot into recovery mode?
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#15
yup thats what i did....

Reply
#16
(11-02-2014, 01:02 PM)daramolaboy Wrote: yup thats what i did....

restore the userdata backup you made. if it's still stuck then get a working m7. if you can't get one then request for m7 MTK backup @ http://forum.hovatek.com/thread-311.html
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#17
okay i have requested for m7 MTK backup becos the process isnt working i just have my phone with blank screen after displaying tecno logo...
Reply
#18
(11-02-2014, 02:36 PM)daramolaboy Wrote: okay i have requested for m7 MTK backup becos the process isnt working i just have my phone with blank screen after displaying tecno logo...


before you flash anything to your Phone, make an MTK backup of your phone using this guide @ http://forum.hovatek.com/thread-526.html . very important!
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#19
sorry in my case i cant debug my phone becos its not coming up
Reply
#20
pls what im i gonna do about this and whats the next step for me to take????
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)