Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[Please help] My tecno M3 and gionee p2s got bricked

#1

I bricked my tecno m3 while trying to install a custom rom and then I used sp flash tools to format it and since then it does not come on...its a new tecno m3 jellybean but as for the gionee P2s it got bricked while changing the font...I then flashed a stock rom I downloaded for it to it..it was successful but it doesn't come on...pls I need help


Reply
#2
(This post was last modified: 09-12-2015, 10:55 AM by hovatek. )
(09-11-2015, 10:40 PM)davidfash101 Wrote: I bricked my tecno m3 while trying to install a custom rom and then I used sp flash tools to format it and since then it does not come on...its a new tecno m3 jellybean but as for the gionee P2s it got bricked while changing the font...I then flashed a stock rom I downloaded for it to it..it was successful but it doesn't come on...pls I need help

create a new thread for the P2S to avoid a mixup
1. check the pics @ https://forum.hovatek.com/thread-311.html if yours is the Old or New OS type
2. supply a gmail address
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#3
It is the new one and my gmail is [email protected]
Reply
#4
(09-12-2015, 01:34 PM)davidfash101 Wrote: It is the new one and my gmail is [email protected]

granted! download @ https://forum.hovatek.com/thread-311.html and flash using Sp flash tool @ https://forum.hovatek.com/thread-159.html
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)