Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[Please help] Sd card unexpectedly removed in infinix surf spice X403

#11

(09-17-2015, 04:45 PM)redeemer kbee Wrote: Administrator, anytime i connect the device to my pc, it connect and disconnect after making sounds..please how do i fix it??meanwhile i have installed the usb vcom drivers downloaded from hovatek...please help.

its a driver thing. try using another PC (preferably Windows 7) and USB cord then re-install VCOM drivers using https://forum.hovatek.com/thread-440.html


Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#12
Am using Windows 8.1 and getting the windows 7 machine will be hard for me..... Please help me with the windows 8.1.
Reply
#13
(09-17-2015, 09:34 PM)redeemer kbee Wrote: Am using Windows 8.1 and getting the windows 7 machine will be hard for me..... Please help me with the windows 8.1.

the VCOM drivers works ok on Window 7. Windows 8 PCs can still use the Windows 7 drivers with the right precautions (disabling signature verification). Windows 8.1 is kind of stretching it.
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#14
OK thanks.
Reply
#15
Administrator, please after flashing, the phone can only boot up to infinix logo...please help me fix it.
Reply
#16
(09-19-2015, 12:19 PM)redeemer kbee Wrote: Administrator, please after flashing, the phone can only boot up to infinix logo...please help me fix it.

do a factory reset in recovery mode
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)