Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Pls help my Tecno L6 no longer boot

#1

Pls i was trying to install a custom rom on my tecno L6, after using Mobil uncle tool to boot to recovery mode, i wiped data/ factory reset, i wiped cache partition, i format the system under Mount / storage format system, i cleared Dalvik cache then i mistakenly go back and chose reboot. Now it doesn't boot nor boot to recovery again. Please what should i do?

Sent from my TECNO R7 using Hovatek mobile


Reply
#2
(09-15-2015, 04:43 PM)mikeetim Wrote: Pls i was trying to install a custom rom on my tecno L6, after using Mobil uncle tool to boot to recovery mode, i wiped data/ factory reset, i wiped cache partition,  i format the system under Mount / storage format system,  i cleared Dalvik cache then i mistakenly go back and chose reboot. Now it doesn't boot nor boot to recovery again. Please what should i do?

Sent from my TECNO R7 using Hovatek mobile

supply a gmail address
Reply
#3
[email protected]

Sent from my TECNO R7 using Hovatek mobile
Reply
#4
(09-15-2015, 07:55 PM)mikeetim Wrote: [email protected]

Sent from my TECNO R7 using Hovatek mobile

granted! download @ https://forum.hovatek.com/thread-311.html and flash using Sp flash tool @ https://forum.hovatek.com/thread-159.html
Reply
#5
Hi i formatted everything on Tecno L6 to install a custom ROM and was unable to install the ROM now cant boot. My gmail address is [email protected] please help.
Reply
#6
(02-04-2016, 08:30 PM)vasims31 Wrote: Hi i formatted everything on Tecno L6 to install a custom ROM and was unable to install the ROM now cant boot. My gmail address is [email protected] please help.

create a new thread, this is someone else's support thread
see https://forum.hovatek.com/thread-514.html for how to create a thread
Reply
#7
After flashing with the Hovateck MTK backup, phone still stucked in Tecno logo. My Gmail is [email protected]
Reply
#8
(08-27-2016, 05:14 AM)nemeth Wrote: After flashing with the Hovateck MTK backup, phone still stucked in Tecno logo. My Gmail is [email protected]

Seems the rom you flashed didn't have Userdata and catche.
Boot into recovery and do a factory reset to write into those partitions and your phone will boot

Sent from my INFINIX-X551 using Hovatek mobile
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)