Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[Downloads] permission to download itel1403 stock rom

#1

please my itel1403 stopped working on 3g mode,when i use dual mode there will be a 3g signal but i cant use it to browse nor call ,nor receive calls
... please sir granted me the permission to download the itel1403 stock rom... my email is [email protected] ... thank u so much sir


Reply
#2
(09-19-2015, 08:40 PM)emmanuel200 Wrote: please my itel1403 stopped working on 3g mode,when i use dual mode there will be a 3g signal but i cant use it to browse nor call ,nor receive calls
... please sir granted me the permission to download the itel1403 stock rom... my email is [email protected] ... thank u so much sir

granted! download @ https://forum.hovatek.com/thread-2194.html and flash using Upgrade Download tool @ https://forum.hovatek.com/thread-1231.html
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:

Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)

Request for Private Support
* Install the Hovatek Forum app
* Listen to H-Tech Radio
* Helpline: +2348021840309
* Email: [email protected]
* Skype: Hovatek
Reply
#3
thank u sir.. please sir I tot it's itel1403 but it's 1403+ .. please sir grant me permission to download [email protected]
Reply
#4
thank u sir.. please sir I tot it's itel1403 but it's
1403+ .. please sir grant me permission to download
[email protected]
Reply
#5
(09-20-2015, 06:34 PM)emmanuel200 Wrote: thank u sir.. please sir I tot it's itel1403 but it's
1403+ .. please sir grant me permission to download
[email protected]

granted!
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:

Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)

Request for Private Support
* Install the Hovatek Forum app
* Listen to H-Tech Radio
* Helpline: +2348021840309
* Email: [email protected]
* Skype: Hovatek
Reply
#6
thank u sir. sir I downloaded the research download and I loaded the pac file but the research download did not show waiting after loading the pac file and won't flash too
Reply
#7
(This post was last modified: 09-30-2015, 11:25 AM by hovatek. )
(09-30-2015, 04:04 AM)emmanuel200 Wrote: thank u sir. sir I downloaded the research download and I loaded the pac file but the research download did not show waiting after loading the pac file and won't flash too

you're supposed to click Start.
see the video @ https://forum.hovatek.com/thread-1231.html
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:

Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)

Request for Private Support
* Install the Hovatek Forum app
* Listen to H-Tech Radio
* Helpline: +2348021840309
* Email: [email protected]
* Skype: Hovatek
Reply
#8
sir I already watched the tutorial and did as instructed, i clicked start and i waited but no waiting prompt
Reply
#9
(09-30-2015, 03:35 PM)emmanuel200 Wrote: sir I already watched the tutorial and did as instructed, i clicked start and i waited but no waiting prompt

1. what OS is your PC running on?
2. did you install all spreadtrum drivers as the guide instructed?
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:

Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)

Request for Private Support
* Install the Hovatek Forum app
* Listen to H-Tech Radio
* Helpline: +2348021840309
* Email: [email protected]
* Skype: Hovatek
Reply
#10
am running on windows 7 32 bit up Compaq 6910p and yes I installed d spreadtrum drivers
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)