Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[Please help] Tecno P9 MTK Backup needed urgently please.

#1

Please Admin, my tecno P9 is not booting. If I power it on, it'll only bring tecno animation and from now till next year, the tecno power on/off animation will be there. I tried formatting the phone using hard reset but still yet, it's not loading. Please what is the possible solution?  Huh
Will I need to load another operating system on it? 
If Yes, please give me the steps and the MTK Backup files. 
Thanks


Reply
#2
(09-27-2015, 08:02 AM)EXPERT Wrote: Please Admin, my tecno P9 is not booting. If I power it on, it'll only bring tecno animation and from now till next year, the tecno power on/off animation will be there. I tried formatting the phone using hard reset but still yet, it's not loading. Please what is the possible solution?  Huh
Will I need to load another operating system on it? 
If Yes, please give me the steps and the MTK Backup files. 
Thanks

1. how did this issue start?
2. what version of Android was the phone originally running on?
3. supply a gmail address
Reply
#3
(09-27-2015, 05:14 PM)hovatek Wrote:
(09-27-2015, 08:02 AM)EXPERT Wrote: Please Admin, my tecno P9 is not booting. If I power it on, it'll only bring tecno animation and from now till next year, the tecno power on/off animation will be there. I tried formatting the phone using hard reset but still yet, it's not loading. Please what is the possible solution?  Huh
Will I need to load another operating system on it? 
If Yes, please give me the steps and the MTK Backup files. 
Thanks

1. how did this issue start?
2. what version of Android was the phone originally running on?
3. supply a gmail address

The issue started, when I applied a font on the phone. 
The Tecno P9 is Android 4.2.2
The Gmail is [email protected]
Reply
#4
The issue started, when I applied a font on the phone.
The Tecno P9 is Android 4.2.2
The Gmail is [email protected]
Reply
#5
(09-30-2015, 10:47 AM)EXPERT Wrote: The issue started, when I applied a font on the phone.
The Tecno P9 is Android 4.2.2
The Gmail is [email protected]

the easiest fix is to use Auto Font Unbricker @ https://forum.hovatek.com/thread-1063.html
if you wish to use the stock ROM method then
granted! download @ https://forum.hovatek.com/thread-311.html and flash system.img (Android) using Sp flash tool @ https://forum.hovatek.com/thread-159.html
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)