Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 1 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

My tecno pad is not allowing me to access it

#11

It doesn't seem to select anything at all. Am supposed to use the volume up or down to move the mouse and use the power button to select but the power button won't select

Sent from my Infinix-X551 using Hovatek mobile


Reply
#12
(This post was last modified: 10-22-2015, 10:16 AM by hovatek. )
(10-21-2015, 07:32 PM)Phartone Wrote: It doesn't seem to select anything at all. Am supposed to use the volume up or down to move the mouse and use the power button  to select but the power button won't select

Sent from my Infinix-X551 using Hovatek mobile

Try volume down + power and wipe eMMC

* Important: Please,send us your Phone number, BBM PIN and Skype ID for private support
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#13
07067797071 is my mobile number

Sent from my Infinix-X551 using Hovatek mobile
Reply
#14
(10-22-2015, 12:06 PM)Phartone Wrote: 07067797071 is my mobile number

Sent from my Infinix-X551 using Hovatek mobile

Have you wiped eMMC?
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#15
It didn't work as u asked me to do.

Sent from my Infinix-X551 using Hovatek mobile

Reply
#16
(10-23-2015, 03:46 PM)Phartone Wrote: It didn't work as u asked me to do.

Sent from my Infinix-X551 using Hovatek mobile

were you able to boot into factory mode and wipe eMMC?
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#17
The phone is back now I did as u said it's working now. The only problem is that I have a 32gig SD installed in it yet it tells me am running out of space. I changed the installation part to my SD yet the same report

Sent from my TECNO_N9 using Hovatek mobile
Reply
#18
(10-26-2015, 08:54 AM)Phartone Wrote: The phone is back now I did as u said it's working now. The only problem is that I have a 32gig SD installed in it yet it tells me am running out of space. I changed the installation part to my SD yet the same report

Sent from my TECNO_N9 using Hovatek mobile

See https://forum.hovatek.com/thread-718.html
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#19
I have done all the backup and everything other thing that the thread asked to do but where I am having issues now is to flash it on the phone. I loaded the scatter file with the upgraded ebr 1 not 2 on the spot flash tool and clicked on download with the phone off I connected it to my pc left it for close to 1hr30min but nothing happened on the screen.

Sent from my TECNO_N9 using Hovatek mobile
Reply
#20
(10-26-2015, 07:26 PM)Phartone Wrote: I have done all the backup and everything other thing that the thread asked to do but where I am having issues now is to flash it on the phone. I loaded the scatter file with the upgraded ebr 1 not 2 on the spot flash tool and clicked on download with the phone off I connected it to my pc left it for close to 1hr30min but nothing happened on the screen.

Sent from my TECNO_N9 using Hovatek mobile

You're supposed to flash both ebr files
Ensure you install vcom drivers @ https://forum.hovatek.com/thread-440.html as the SP flash tool guide instructed
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)