Hi, Guest! Login / Register
Giveaway: Free Hovatek T-shirts, Hoodies & Cufflinks.. I WANT ONE! (Nov 25, 2017)
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[Please help] tecno m3 boot loop

#1
(This post was last modified: 10-10-2015, 11:52 PM by kendricklamaar. )

Tecno m3 boot loop problem its stock on tecno logo after i flashed the wrong version on the phone which is 4.2, then later flashed it again with the phones main version which is 4.4. I got the stock rom from another site but i think its fake. The phone doesnt get pass the tecno logo
I am requesting for permission to download TECNO M3 4.4 OS
one more thing, My tecno m3 cannot do a wipe data/factory reset. it goes into recovery mode but when i wanna do a wipe data/factory reset...i dnt see the "yes to all user" all i see is no, no, no, no. This is before my phone got bricked.
Then when i try to go to factory mode it only show "factory mode" it doesnt display any othr thing. I attached the image to this post
Please I nid help fixing this..
Here is my gmail address for the tecno m3 4.4 OS stock rom
[email protected]



Attached Files
.jpg   WIN_20151010_23_29_25_Pro.jpg (Size: 78.8 KB / Downloads: 9)
.jpg   WIN_20151010_23_46_47_Pro.jpg (Size: 54.87 KB / Downloads: 4)
Reply
#2
(10-10-2015, 11:33 PM)kendricklamaar Wrote: Tecno m3 boot loop problem its stock on tecno logo after i flashed the wrong version on the phone which is 4.2, then later flashed it again with the phones main version which is 4.4. I got the stock rom from another site but i think its fake. The phone doesnt get pass the tecno logo
I am requesting for permission to download TECNO M3 4.4 OS
one more thing, My tecno m3 cannot do a wipe data/factory reset. it goes into recovery mode but when i wanna do a wipe data/factory reset...i dnt see the "yes to all user" all i see is no, no, no, no. This is before my phone got bricked.
Then when i try to go to factory mode it only show "factory mode" it doesnt display any othr thing. I attached the image to this post
Please I nid help fixing this..
Here is my gmail address for the tecno m3 4.4 OS stock rom
[email protected]

its possible yours is a different variant of M3 4.4 we're currently investigating.
granted! download @ https://forum.hovatek.com/thread-311.html and flash using Sp flash tool @ https://forum.hovatek.com/thread-159.html
waiting...
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#3
Sir i just flashed yours but the tecno m3 4.4 still hangs on the tecno logo and the factory mode doesnt come up and i cant wipe user/factory reset in the recovery mode all i see is a bunch of NO's. sir pls i nid help with fixing my m3
Reply
#4
(10-11-2015, 10:44 PM)kendricklamaar Wrote: Sir i just flashed yours but the tecno m3 4.4 still hangs on the tecno logo and the factory mode doesnt come up and i cant wipe user/factory reset in the recovery mode all i see is a bunch of NO's. sir pls i nid help with fixing my m3

Have you setup ADB on your PC?
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#5
(10-12-2015, 09:43 AM)hovatek Wrote:
(10-11-2015, 10:44 PM)kendricklamaar Wrote: Sir i just flashed yours but the tecno m3 4.4 still hangs on the tecno logo and the factory mode doesnt come up and i cant wipe user/factory reset in the recovery mode all i see is a bunch of NO's. sir pls i nid help with fixing my m3

Have you setup ADB on your PC?

No sir, how can i do that ?
Reply
#6
(10-12-2015, 10:37 AM)kendricklamaar Wrote: No sir, how can i do that ?

using https://forum.hovatek.com/thread-588.html
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#7
(10-12-2015, 02:45 PM)hovatek Wrote:
(10-12-2015, 10:37 AM)kendricklamaar Wrote: No sir, how can i do that ?

using https://forum.hovatek.com/thread-588.html
 
Ok thank you sir!

sir pls hw do I use this to fix my tecno m3
Reply
#8
(10-12-2015, 04:31 PM)kendricklamaar Wrote:
(10-12-2015, 02:45 PM)hovatek Wrote:
(10-12-2015, 10:37 AM)kendricklamaar Wrote: No sir, how can i do that ?

using https://forum.hovatek.com/thread-588.html
 
Ok thank you sir!

sir pls hw do I use this to fix my tecno m3
Reply
#9
(10-12-2015, 04:31 PM)kendricklamaar Wrote:  
Ok thank you sir!

sir pls hw do I use this to fix my tecno m3

run this command in ADB (with the phone connected in factory mode)

Code:
adb devices
let me know the output
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#10
(This post was last modified: 10-13-2015, 12:13 AM by kendricklamaar. )
(10-12-2015, 08:12 PM)hovatek Wrote:
(10-12-2015, 04:31 PM)kendricklamaar Wrote:  
Ok thank you sir!

sir pls hw do I use this to fix my tecno m3

run this command in ADB (with the phone connected in factory mode)

Code:
adb devices
let me know the output
It detected the device but said sumtin about unauthorized but here is d image

Attached Files
.jpg   PicsArt_10-13-12.12.18.jpg (Size: 196.11 KB / Downloads: 10)
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)