Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

X506 Stock Rom

#1

I need a stock Rom to help recover my infinix zero X506 phone. I had upgraded it to andriod 5.0 but could no long detect sim card.


Reply
#2
(10-11-2015, 05:01 AM)obiakpere Wrote: I need a stock Rom to help recover my infinix zero X506 phone. I had upgraded it to andriod 5.0 but could no long detect sim card.

1. is yours the 8 or 16 GB version?
2. supply a gmail address
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#3
16gb version obiakpere at gmail.com

Thanks.
Reply
#4
(10-12-2015, 01:40 PM)obiakpere Wrote: 16gb version obiakpere at gmail.com

Thanks.

granted! download @ https://forum.hovatek.com/thread-311.html and flash using Sp flash tool @ https://forum.hovatek.com/thread-159.html
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#5
Wink 
Hello,
Thanks so far for the help but I have not been able to flash my phone using the sp flash tool I downloaded (SP_Flash_Tool_Windows_v5.1516.00). When I try it does not show any progress and nothing happens, I will wait and wait no without response. I click on download before I plug my turned off phone to the system. I believe I have usb drivers for my device because I have this application on my windows 8 64bit pc (mobilego_setup_full818) which I use to access the content of my phone and backup my applications, sms, contacts, etc. Please, what is it that I am missing and do I get it done? Meanwhile, I have attached photo.

Attached Files
.jpg   smart Phone.jpg (Size: 244 KB / Downloads: 0)
Reply
#6
(This post was last modified: 10-14-2015, 12:20 PM by hovatek. )
(10-14-2015, 08:54 AM)obiakpere Wrote: Hello,
Thanks so far for the help but I have not been able to flash my phone using the sp flash tool I downloaded (SP_Flash_Tool_Windows_v5.1516.00). When I try it does not show any progress and nothing happens, I will wait and wait no without response. I click on download before I plug my turned off phone to the system. I believe I have usb drivers for my device because I have this application on my windows 8 64bit pc (mobilego_setup_full818) which I use to access the content of my phone and backup my applications, sms, contacts, etc. Please, what is it that I am missing and do I get it done? Meanwhile, I have attached photo.

Install VCOM drivers as the SP flash tool guide instructed
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#7
I was able to install the VCOM drivers using the method on this tutorial: https://www.youtube.com/watch?v=3jQFzrcLVis and have flashed my phone (presumably) successfully using the SP FLASH TOOL but my phone cannot load maybe because I don't have OS in it and no backup. Can any one help, infinix zero x506-j608. Thanks guys!
Reply
#8
(10-15-2015, 10:22 AM)obiakpere Wrote: I was able to install the VCOM drivers using the method on this tutorial: https://www.youtube.com/watch?v=3jQFzrcLVis and have flashed my phone (presumably) successfully using the SP FLASH TOOL but my phone cannot load maybe because I don't have OS in it and no backup. Can any one help, infinix zero x506-j608. Thanks guys!

what exactly do you mean by 'cannot load' ?

Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#9
(10-15-2015, 04:49 PM)hovatek Wrote:
(10-15-2015, 10:22 AM)obiakpere Wrote: I was able to install the VCOM drivers using the method on this tutorial: https://www.youtube.com/watch?v=3jQFzrcLVis and have flashed my phone (presumably) successfully using the SP FLASH TOOL but my phone cannot load maybe because I don't have OS in it and no backup. Can any one help, infinix zero x506-j608. Thanks guys!

what exactly do you mean by 'cannot load' ?

The phone could not boot. When I went back to the tutorial I discovered that I missed the last step, which is to restore to factory. I did it and my phone is back alife. Thank you to everyone who helped got my phone back.
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)