Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Dead infinix zero 16gb/2gb

#1

My infinix zero had low battery and the next thing was that it went off, I charged the phone but it didn't charge or power on, I knew something could have gone wrong. I tried flashing the backup I created with mtk droid tools but it pop up the 5054 error  using sp flash tools. I have all the drivers required but the phone is totally dead. And again I'm so sure I am flashing the correct files for my phone because I created it for a day like this.


Reply
#2
(10-18-2015, 01:25 PM)Frabjous Wrote: My infinix zero had low battery and the next thing was that it went off, I charged the phone but it didn't charge or power on, I knew something could have gone wrong. I tried flashing the backup I created with mtk droid tools but it pop up the 5054 error  using sp flash tools. I have all the drivers required but the phone is totally dead. And again I'm so sure I am flashing the correct files for my phone because I created it for a day like this.

Take out the battery using https://forum.hovatek.com/thread-8523.html then slot back in and keep charging.
Let me know if you see a red LED or charging sign
Reply
#3
OK....I'll do that. Will reply you soon. Thanks

Sent from my INFINIX using Hovatek mobile
Reply
#4
(This post was last modified: 10-23-2015, 07:44 PM by Frabjous. )
Sorry for posting this late, I have boosted the battery with a desktop charger for several hours but it's still not coming up. Please what should I do next, don't want to lose the phone now. I charged the same battery after boosting but it's still not charging. When I connect the phone to my system, there is a notification sound as usual. HELP!!!
Reply
#5
(10-23-2015, 07:41 PM)Frabjous Wrote: Sorry for posting this late, I have boosted the battery with a desktop charger for several hours but it's still not coming up. Please what should I do next, don't want to lose the phone now. I charged the same battery after boosting but it's still not charging. When I connect the phone to my system, there is a notification sound as usual. HELP!!!

download the firmware @ https://forum.hovatek.com/thread-533.html and flash using Sp flash tool @ https://forum.hovatek.com/thread-159.html
Reply
#6
OK....to be downloaded. Will be back.
Reply
#7
I have followed the instructions, but during flash, I got the 4032 error.
Reply
#8
(10-25-2015, 07:32 AM)Frabjous Wrote: I have followed the instructions, but during flash, I got the 4032 error.

Hope you selected download only and didn't tick userdata and cache
Reply
#9
Yes....I didn't.
Reply
#10
(10-25-2015, 02:18 PM)Frabjous Wrote: Yes....I didn't.

1. Are you sure the phone is the 2 GB 16 GB version? 
2. Let me see a screenshot of sp flash tool when the error pops up
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)