Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[Please help] infinix Zero No sim detected and Partition table

#31

(07-07-2016, 12:14 PM)hovatek Wrote:
(07-07-2016, 07:28 AM)VICTOROLA Wrote: Morning. Sorry for the delay. Sir, don't ready know the state if the phone now. I tried flashing it with the J609 that I originally downloaded and confirmed working before the initial crash. Now it stays a lot longer in red bar for DOWNLOADING DA... It spends like 100 seconds and then gives an error.
It's now showing MTK USB PORT (COM8) In device manager instead of something like vcom or something like that. Any hope?

Sent from my Infinix-X552 using Hovatek mobile

reinstalling the driver should help with that

Yes I forgot to mention that I already tried that. It was still the same

Sent from my Infinix-X552 using Hovatek mobile


Reply
#32
(07-07-2016, 04:51 PM)VICTOROLA Wrote: Yes I forgot to mention that I already tried that. It was still the same

Sent from my Infinix-X552 using Hovatek mobile

take out and reinsert the battery
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#33
(07-08-2016, 10:40 AM)hovatek Wrote:
(07-07-2016, 04:51 PM)VICTOROLA Wrote: Yes I forgot to mention that I already tried that. It was still the same

Sent from my Infinix-X552 using Hovatek mobile

take out and reinsert the battery

I had tried that. You see I think the phone new had a more complicated problem. It did not even detect chargers again, neither does it respond at all to any button been pressed

Sent from my Infinix-X552 using Hovatek mobile
Reply
#34
(07-09-2016, 05:07 PM)VICTOROLA Wrote: I had tried that. You see I think the phone new had a more complicated problem. It did not even detect chargers again, neither does it respond at all to any button been pressed

Sent from my Infinix-X552 using Hovatek mobile

I see.
lets have your whatsapp number
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#35
(07-09-2016, 07:15 PM)hovatek Wrote:
(07-09-2016, 05:07 PM)VICTOROLA Wrote: I had tried that. You see I think the phone new had a more complicated problem. It did not even detect chargers again, neither does it respond at all to any button been pressed

Sent from my Infinix-X552 using Hovatek mobile

I see.
lets have your whatsapp number

Thanks it's sent as a personal message

Sent from my Infinix-X552 using Hovatek mobile

Reply
#36
Thanks Hovatek. Am so grateful for this tutorial, https://forum.hovatek.com/thread-14135.html. It had finally guided me to revive my dead Infinix zero 1. Kudos
Reply
#37
Good evening and happy Sunday.
I have an Infinix zero X506 J609, 16Gb, 2Gb version.
Although, I had a list of problems before now, with the help of team Hovatek, I was able to resolve then.
There however remained two major problems I noted after.
1. The main camera refused to work later, the front view camera too got bad while trying to give solution. Could not say if it was software problem or hardware.
2. The auto Rotation is bad. The phone's screen would auto rotate to landscape when in physical portrait mode and vice versa. i had turned off auto rotate to keep it in an all the time portrait mode.

I have tried to reinstall the phone's firmware,
Any idea would be appreciated
Reply
#38
(10-02-2016, 09:24 PM)VICTOROLA Wrote: Good evening and happy Sunday.
I have an Infinix zero X506 J609, 16Gb, 2Gb version.
Although, I had a list of problems before now, with the help of team Hovatek, I was able to resolve then.
There however remained two major problems I noted after.
1. The main camera refused to work later, the front view camera too got bad while trying to give solution. Could not say if it was software problem or hardware.
2. The auto Rotation is bad. The phone's screen would auto rotate to landscape when in physical portrait mode and vice versa. i had turned off auto rotate to keep it in an all the time portrait mode.

I have tried to reinstall the phone's firmware,
Any idea would be appreciated

Please, create a new thread to avoid a mixup
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)