Hovatek Forum
my phone wont detect my sim card after installing os5.0 infinix zero x50 x506 j609 - Printable Version

+- Hovatek Forum (https://forum.hovatek.com)
+-- Forum: MOBILE PHONES HELP SECTION (https://forum.hovatek.com/forum-75.html)
+--- Forum: Android (https://forum.hovatek.com/forum-76.html)
+--- Thread: my phone wont detect my sim card after installing os5.0 infinix zero x50 x506 j609 (/thread-4990.html)

Pages: 1 2 3


my phone wont detect my sim card after installing os5.0 infinix zero x50 x506 j609 - oyejola.o - 07-01-2015

my phone wont detect my sim card after installing os5.0 infinix zero x50 x506 j609
please help


RE: my phone wont detect my sim card after installing os5.0 infinix zero x50 x506 j609 - hovatek - 07-02-2015

(07-01-2015, 06:32 PM)oyejola.o Wrote:  my phone wont detect my sim card after installing os5.0 infinix zero x50 x506 j609
please help

1. is yours the 8 or 16 GB version
2. how exactly did you flash the above ROM?


RE: my phone wont detect my sim card after installing os5.0 infinix zero x50 x506 j609 - oyejola.o - 07-02-2015

(07-02-2015, 10:01 AM)hovatek Wrote:  
(07-01-2015, 06:32 PM)oyejola.o Wrote:  my phone wont detect my sim card after installing os5.0 infinix zero x50 x506 j609
please help

1. is yours the 8 or 16 GB version
2. how exactly did you flash the above ROM?

i went thru this step http://www.sanxynet.com/2015/05/install-lollipop-custom-rom-on-infinix.html?showComment=1435820129807#c5090524351063849790
and its the 16gb version i think not sure how do i know?


RE: my phone wont detect my sim card after installing os5.0 infinix zero x50 x506 j609 - oyejola.o - 07-02-2015

(07-02-2015, 10:01 AM)hovatek Wrote:  
(07-01-2015, 06:32 PM)oyejola.o Wrote:  my phone wont detect my sim card after installing os5.0 infinix zero x50 x506 j609
please help

1. is yours the 8 or 16 GB version
2. how exactly did you flash the above ROM?

gmail is [email protected] thank you


RE: my phone wont detect my sim card after installing os5.0 infinix zero x50 x506 j609 - hovatek - 07-02-2015

(07-02-2015, 04:11 PM)oyejola.o Wrote:  gmail is [email protected] thank you
granted! download 16GB J608 version @ https://forum.hovatek.com/thread-533.html and flash using Sp flash tool @ https://forum.hovatek.com/thread-159.html
let me know how it goes


RE: my phone wont detect my sim card after installing os5.0 infinix zero x50 x506 j609 - oyejola.o - 07-03-2015

(07-02-2015, 08:46 PM)hovatek Wrote:  
(07-02-2015, 04:11 PM)oyejola.o Wrote:  gmail is [email protected] thank you
granted! download 16GB J608 version @ https://forum.hovatek.com/thread-533.html and flash using Sp flash tool @ https://forum.hovatek.com/thread-159.html
let me know how it goes

i just did it and my imei is still nill.


RE: my phone wont detect my sim card after installing os5.0 infinix zero x50 x506 j609 - hovatek - 07-03-2015

(07-03-2015, 09:08 AM)oyejola.o Wrote:  i just did it and my imei is still nill.

thats normal. go to settings > about > baseband
if baseband is not unknown then follow the guide @ https://forum.hovatek.com/thread-116.html to fix null IMEI
let me know if Baseband is still unknown


RE: my phone wont detect my sim card after installing os5.0 infinix zero x50 x506 j609 - oyejola.o - 07-03-2015

(07-03-2015, 11:12 AM)hovatek Wrote:  
(07-03-2015, 09:08 AM)oyejola.o Wrote:  i just did it and my imei is still nill.

thats normal. go to settings > about > baseband
if baseband is not unknown then follow the guide @ https://forum.hovatek.com/thread-116.html to fix null IMEI
let me know if Baseband is still unknown

the baseband there is modem_x506-j608-16gb-20140910


RE: my phone wont detect my sim card after installing os5.0 infinix zero x50 x506 j609 - hovatek - 07-03-2015

(07-03-2015, 12:15 PM)oyejola.o Wrote:  the baseband there is modem_x506-j608-16gb-20140910

good. follow the guide @ https://forum.hovatek.com/thread-116.html to fix the null IMEI


RE: my phone wont detect my sim card after installing os5.0 infinix zero x50 x506 j609 - oyejola.o - 07-03-2015

(07-03-2015, 02:53 PM)hovatek Wrote:  
(07-03-2015, 12:15 PM)oyejola.o Wrote:  the baseband there is modem_x506-j608-16gb-20140910

good. follow the guide @ https://forum.hovatek.com/thread-116.html to fix the null IMEI

and now my phone isnt even coming on or charging. please what do i do?