Hi, Guest! Login / Register
Giveaway: Free Hovatek T-shirts, Hoodies & Cufflinks.. I WANT ONE! (Nov 25, 2017)
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[Please help] Usb slow speeds NF61s micro am2 se motherboard

#1

Hi guys my usb 2.0 ports are giving me ridiculous 1.1 speeds.In the bios i have usb v1.1/2.0 enabled.I have googled myself nuts and have done alot of device management settings.No luck.Please help.
Bios
Pheonix technologies ltd
Version 6.00 PG
Date 08 February 2007
According to bios utility within the bios i can only udate the bios with a floppy disk.
I have set usb flash drives and external drives to better performance .
I have uninstalled the usb hub root stuff in device manager and rebooted ,still no luck .My drivers are all 2006 and not sure if thats the problem.When i last checked windows said they are the latest but i will check again.Please help ,even a 1gb file takes forever.


Reply
#2
(12-07-2015, 01:34 PM)codyseth Wrote: Hi guys my usb 2.0 ports are giving me ridiculous 1.1 speeds.In the bios i have usb v1.1/2.0 enabled.I have googled myself nuts and have done alot of device management settings.No luck.Please help........

* is the device(s) you're copying from or to usb 2.0 enabled?
* try other usb cords if the device is a phone or uses usb cord
* you can also try copying using teracopy software lets see if it helps
Reply
#3
Yes its 2.0 i finally got 1 port to work as 2.0 with a bios reset.So now i have a generic usb hub with 4 ports when plugged in it reads device not recognized driver not installed.On another pc it installs but doesn't suddenly read any drives in it.
Reply
#4
I did try teracopy most speed i got was 1.3mb
Reply
#5
Eish speeds are back down suddenly bios settings are right and yes im using 2.0 devices.Im going to take a hammer to this pc.
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)