Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

TECNO M3 flashing problem

#61

(07-04-2016, 02:56 PM)Rhazak Wrote: I followed hovatek forum(installing mediatek manually) sp flash tool now detect d fone
Then I now click only the format @ d top but it reply
BROM ERROR:S_FORMAT FAIL(4010)
format fail possible given a wrong format range,please check d format settings

I made it a point not to comment on anyones problem thread cos of the selfiishness of people over here but i care too much; and I dont receive such care from people concerning my problem which is giving me headache.

You are getting that format error because the phone ia not yet detected by flash tool. Press and hold down the volume up key whiles connecting the phone for flash tool to detect it faster but make sure the battery is removed if removable.


Reply
#62
Ensure the battery has been propely charged
Reply
#63
I have charged the battery externally
Reply
#64
Wen I follow ur procedure d PC makes a disconnecting sound and reply FORMAT Fail

Attached Files
.jpg   IMG_20160706_151945.jpg (Size: 631.75 KB / Downloads: 3)
Reply
#65
(07-06-2016, 05:05 PM)Rhazak Wrote: Wen I follow ur procedure d PC makes a disconnecting sound and reply FORMAT Fail

I take it you're using the 4.2 Old OS.
try flashing the 4.2 New OS using download only. Do not attempt to format
Reply
#66
What is the version of the Sp flash tool u are using.. if v3 then I think u should download the Sp flash tool v5.160 .. that will work for u.. download from the link he sent u.

Sent from my Infinix X510 using Hovatek mobile
Reply
#67
Am using v5.160 of sp flash tools
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)