Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Flashing UMI X2 with SP Flash tool

#21

hovat Wrote:try version 5 again. you might have to flash without battery while holding different button combinations

I tried all different button combinations.but my device didn't detect by PC without battery.


Reply
#22
seems the battery needs to stay in.
Reply
#23
Well, i've gone through the thread again and one thing that stands out is the yellow triangle on all your mediatek, vcom and preloader drivers. this means your drivers have some form of errors. I need you to uninstall these drivers then re-install using https://forum.hovatek.com/thread-440.html
lets know if the triangles still appear under device manager
Reply
#24
(This post was last modified: 12-03-2014, 06:25 PM by [email protected]. )
hovate Wrote:Well, i've gone through the thread again and one thing that stands out is the yellow triangle on all your mediatek, vcom and preloader drivers. this means your drivers have some form of errors. I need you to uninstall these drivers then re-install using https://forum.hovatek.com/thread-440.html
lets know if the triangles still appear under device manager


there're several links to download drivers and i really cant figure out which one i should download.so can u plz pin point me the link or can u post the exact link , here
Reply
#25
[email protected] Wrote:there're several links to download drivers and i really cant figure out which one i should download.so can u plz pin point me the link or can u post the exact link , here

there's only one driver file @ https://forum.hovatek.com/thread-440.html . install all the drivers on the list after uninstalling via usb deview and lets know if you still get the yellow triangles
Reply
#26
 hova Wrote:
[email protected] Wrote:there're several links to download drivers and i really cant figure out which one i should download.so can u plz pin point me the link or can u post the exact link , here

there's only one driver file @ https://forum.hovatek.com/thread-440.html . install all the drivers on the list after uninstalling via usb deview and lets know if you still get the yellow triangles

I extract the downloaded zip file "MediaTek USB VCOM drivers.zip" and im get "MediaTek USB VCOM drivers" folder and in that folder i found 3 folder

1. Driver - USB VCOM Driver (binary)
2. USB VCOM Driver
3. usb_driver

and  im win 8.1 64bit user so which one or which are i should install . what binary mean in the first folder . what is it use for.and what i must use .please help me . Thank you.
Reply
#27
[email protected] Wrote:I extract the downloaded zip file "MediaTek USB VCOM drivers.zip" and im get "MediaTek USB VCOM drivers" folder and in that folder i found 3 folder

1. Driver - USB VCOM Driver (binary)
2. USB VCOM Driver
3. usb_driver

and  im win 8.1 64bit user so which one or which are i should install . what binary mean in the first folder . what is it use for.and what i must use .please help me . Thank you.

use USB VCOM Driver . hope you disabled driver signature verification as the guide instructed!
Reply
#28
(This post was last modified: 12-07-2014, 12:42 PM by [email protected]. )
hovate Wrote:
[email protected] Wrote:I extract the downloaded zip file "MediaTek USB VCOM drivers.zip" and im get "MediaTek USB VCOM drivers" folder and in that folder i found 3 folder
1. Driver - USB VCOM Driver (binary)
2. USB VCOM Driver
3. usb_driver
and  im win 8.1 64bit user so which one or which are i should install . what binary mean in the first folder . what is it use for.and what i must use .please help me . Thank you.
use USB VCOM Driver . hope you disabled driver signature verification as the guide instructed!


I installed and try to flash again , but yellow triangle still there. watch this video this is how i do it. http://youtu.be/pWYbD-YZXVY
Reply
#29
(12-07-2014, 12:39 PM)[email protected] Wrote: I installed and try to flash again , but yellow triangle still there. watch this video this is how i do it. http://youtu.be/pWYbD-YZXVY

use this method @ https://forum.hovatek.com/thread-440.html .
Reply
#30
(This post was last modified: 12-07-2014, 01:52 PM by [email protected]. )
hovate Wrote:
[email protected] Wrote:I installed and try to flash again , but yellow triangle still there. watch this video this is how i do it. http://youtu.be/pWYbD-YZXVY
use this method @ https://forum.hovatek.com/thread-440.html .


yeah this is the method that i used but still there is yellow triangle.

*. what cause the problem.
*. is not my device detected by sp flash tool.

then i think that i did not correctly uninstall the drivers with usbdview .is there any tutorial that show how to correctly uninstall the mtk drivers using usbdview.if not can u make some for me. Thank you
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)